Beste toneelliefhebbers en -vrienden,

Met veel spijt in ons hart hebben we beslist om onze opvoeringen “De Jamadama’s” op 10, 11 en 12 december 2021 uit te stellen. Volgens de nieuwe coronamaatregelen, bepaald door het Overlegcomité, mogen we niet meer repeteren. Om een voorstelling tot een goed einde te brengen zijn repetities noodzakelijk en essentieel. Daarnaast hebben verschillende elementen ons doen beslissen onze voorstelling door te schuiven naar 06, 07 en 08 mei 2022.

We geven graag, heel open en transparant, enkele doorslaggevende elementen mee:

  • Het aantal besmettingen blijft stijgen. We moeten dus opletten.
  • Velen onder jullie gaven aan dat ze liever geen risico’s willen nemen en zouden de voorstellingen in december liever lieten passeren.
  • Wij stellen gezondheid voorop. Zowel die van de actrices en crew als die van jullie, ons trouw publiek.
  • Wij beseffen dat er velen onder jullie niet kunnen komen kijken, last-minute zullen moeten afhaken en bijgevolg spijt zullen hebben dat ze de jaarlijkse decemberafspraak met onze toneelvereniging moeten missen. We willen iedereen graag de kans geven om te komen kijken.
  • We houden er van om samen iets te drinken achteraf en na te praten in de foyer. Gezien de nieuwe horecamaatregelen, kan dat helaas niet meer.
  • Wij geloven als vereniging ook heel sterk in onze maatschappelijke opdracht. Het zou onverantwoord zijn om door te gaan.

We begrijpen dat dit geen fijne boodschap is. Misschien voelde je de bui al hangen of misschien had je dit net niet verwacht, we voelen met jullie mee. Maar laten we er positief mee omgaan, want uitstel is zeker geen afstel. Het bestuur heeft intussen beslist om de voorstellingen door te schuiven naar 06, 07 en 08 mei 2022.

Had je al tickets gekocht? Hou dan zeker jouw mailbox in het oog. Je krijgt zo snel mogelijk een berichtje met de mogelijkheden.

We willen jullie en onze sponsors heel erg bedanken voor de steun en het begrip.
Hou in elk geval deze FB-pagina en onze nutenvermaakoostende.be in de gaten.

Alvast tot in mei 2022 en ondertussen: stay safe!
Warme toneelgroeten,
KT Nut en Vermaak Oostende vzw