De Koninklijke Toneelkring Nut en Vermaak Oostende vzw start het toneelseizoen 2018-2019 met een pretentieloze komedie : “Twee plus twee is twee” geschreven door Marc Smet.

Toneelstuk “Twee plus twee is twee” :

Een ouder echtpaar komt naar een toneelvoorstelling kijken. Een koppeltje speelt er toneel: scènes uit een huwelijksleven. Door toedoen van de regisseur resulteert dit in een ongeloofwaardige confrontatie. Of toch niet ?

Dit stuk is dikwijls grappig, altijd herkenbaar en eigenlijk totaal onmogelijk… een beetje geschift. Maar met toneel is alles mogelijk.

Alles wat men er over kan vertellen is eigenlijk al te veel. Het zijn in elk geval gewone mensen in heel herkenbare situaties evenwel in een ongewoon stuk. Zij beleven gewone dagdagelijkse dingen in een ongewoon plot. Een tikkeltje relativeringsvermogen is hier zeker op zijn plaats.

Regie : Katrien Kamler, huisregisseur van dienst
Cast: Jolijn Allary, Kevin Franck, Veronique Fonteyne, Willy Poelvoorde

De opvoeringen gaan door op vrijdag 07 en zaterdag 08 december 2018 telkens om 20u30 en op zondag 09 december 2018 om 15u00 in het Cultuurcentrum “De Grote Post”,  H. Serruyslaan 18A te Oostende in zaal Dactylo op de 3de verdieping.

Reserveren voor elk van deze voorstellingen kan enkel via het Uitloket in De Grote Post (059 33 90 00) of via Toerisme Oostende (059 70 11 99), Monacoplein 2, Oostende.

Ook online kan je reserveren via uit@oostende.be of www.oostende.be of www.uitinoostende.be of www.degrotepost.be .

De inkomprijs per persoon bedraagt  € 11,- (inclusief behandelingskost).

€ 1 euro korting voor min 21-jarigen, aan 65-plussers en aan leden van Open Doek Vlaanderen vzw (op vertoon van hun kaart).